Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 
 

Vervangende Nieuwbouw WZC Noorderkroon te ‘s-Hertogenbosch

De realisatie van een woon-zorgcomplex op de locatie Ploossche Hof te ‘s-Hertogenbosch met 75 plaatsen categorie zwaar (waarvan 40 vervangend) en 52 plaatsen (vervangend) categorie licht (waarvan 2 tijdelijke opname), 10 plaatsen dagverzorging en zorginfrastructuur voor 100 extramurale plaatsen plus parkeervoorzieningen. Het initiatief maakt deel uit van het totaalplan voor vervangende nieuwbouw op twee locaties van het woonzorgcentrum Nieuwehagen (voorheen verpleeghuis Gervenhof en Huis ter Aa) met 125 plaatsen verpleging (waarvan 35 uitbreiding) en 104 plaatsen verzorging (waarvan 3 tijdelijke opvang).Tevens worden er 35 aanleunwoningen gerealiseerd op het zorgcomplex door woningstichting Zayaz.

Werkzaamheden:
Concept ontwikkeling en interim manager Huisvesting. Verantwoordelijk voor de bouw- inrichting en aansturing van het facilitair bedrijf. 
Opdrachtgever:
Stichting NieuweBrug 
Omvang:
Circa 19.000 m² bvo
Architect:
Oomen Architecten

Aankoop en verbouwen Eimerstaete te Arnhem

3 jaar geleden

Lees verder

Vervangende Nieuwbouw Liefkenshoek te Heteren

3 jaar geleden

Lees verder

Vervangende Nieuwbouw WZC De Leyenstein te Kerkdriel

3 jaar geleden

Lees verder

Vervangende Nieuwbouw WZC Nieuwenhagen te ‘s-Hertogenbosch

3 jaar geleden

Lees verder

Vervangende Nieuwbouw WZC Noorderkroon te ‘s-Hertogenbosch

3 jaar geleden

Lees verder

 
 
Website laten maken door Mijndomein | Open cookie voorkeuren