Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 
 

Aankoop en verbouwen Eimerstaete te Arnhem

Dit gloednieuwe appartementencomplex stond na oplevering leeg. Pleyade heeft het complex aangekocht om hier een zorgcomplex te maken voor dementerende cliënten volgens een nieuw concept ‘volgens het Martha Flora concept’. In bouwteam met de KlaassenGroep is er in korte tijd een uniek zorgconcept gerealiseerd.

Eimersstaete is nu een kleinschalig zorgcomplex met 29 zorgappartementen, verdeeld over vier woongroepen. Een drietal appartementen is ook geschikt gemaakt om met partner te wonen.

Iedere verdieping heeft een gezamenlijke woonkamer, waar wordt gekookt en mensen gezellig samen kunnen zijn. Cliënten bepalen zelf hun dagritme en kunnen vrij bewegen door het hele gebouw en in de tuin en zijn welkom om in elke gezamenlijke ruimte aan te schuiven. Er is een vast team van medewerkers dat het mogelijk maakt dat cliënten de nodige zorg en ondersteuning krijgen en tegelijkertijd zo zelfstandig mogelijk blijven. De wensen van de cliënt en het contact met de familie staan centraal op Eimersstaete.

Werkzaamheden:
Conceptontwikkelaar projectmanager. 
Opdrachtgever:
Stichting pleyade
Omvang:
Circa 2.500 m² bvo
Bouwteam:
Klaassen Groep

Aankoop en verbouwen Eimerstaete te Arnhem

3 jaar geleden

Lees verder

Vervangende Nieuwbouw Liefkenshoek te Heteren

3 jaar geleden

Lees verder

Vervangende Nieuwbouw WZC De Leyenstein te Kerkdriel

3 jaar geleden

Lees verder

Vervangende Nieuwbouw WZC Nieuwenhagen te ‘s-Hertogenbosch

3 jaar geleden

Lees verder

Vervangende Nieuwbouw WZC Noorderkroon te ‘s-Hertogenbosch

3 jaar geleden

Lees verder

 
 
Website laten maken door Mijndomein | Open cookie voorkeuren