Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 

Duurzaamheid

 
 

Butter Bouwmangement duurzaam

Bewust duurzaam vastgoedmanagement, nieuwbouw en onderhoud. Organisaties kunnen een grote bijdrage leveren aan een energieneutrale samenleving en een duurzame toekomst. Tegenwoordig is duurzaamheid de norm voor zowel commerciële als maatschappelijke gebouwen. Steeds meer vastgoedeigenaren zorginstellingen en woningcorporaties verduurzamen hun vastgoed naar een energielabel A of hanteren andere duurzame certificeringen. Ook aan nieuwbouw worden op grond van het bouwbesluit hoge eisen gesteld. Na oplevering is bewust duurzaam beheer en onderhoud noodzakelijk om het energieverbruik laag te houden. 

Hoe zijn wij duurzaam?

Met ons uitgebreide kennis- en servicegerichte dienstenpakket, pakken we verduurzamingsprojecten effectief en efficiënt aan. Wij faciliteren aanvragen van subsidies, energielabels of certificaten. Welke ambities u ook heeft, wij zorgen ervoor dat het eindresultaat van uw project eraan voldoet. De kracht is dat we een totaalplaatje kunnen maken van uw duurzame ambities. We berekenen wat uw ambities kosten én wat ze u opleveren. Kortom, u krijgt inzicht in wat duurzaamheid voor uw organisatie kan betekenen op strategisch, tactisch en operationeel niveau. Wilt u vrijblijvend kennismaken of heeft u vragen? Maak dan een afspraak.

Duurzame plannen geven energie!

Contact

 
 
 
Website laten maken door Mijndomein | Open cookie voorkeuren