Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 

Over ons

 
 

Over Butter Bouwmanagment

Visie
“Bouwen aan vastgoed vanuit het oogpunt van wonen, waar de zorg optimaal op afgestemd dient te worden.”

Diensten
Butter Bouwmanagement helpt u bij alle vraagstukken rondom uw vastgoed. Het vertalen van uw missie en visie naar een realistische vastgoedstrategie, het opstellen van business cases aan de hand van uw strategie en het in stand houden van uw vastgoed op het gebied van veiligheid en onderhoud.

Werkwijze
Stapsgewijs wordt het project in samenspraak met de opdrachtgever doorlopen. Butter Bouwmanagement bewaakt hierbij de voortgang. Wij zorgen voor de juiste informatievoorziening, budgetbewaking, controles, selectiecriteria voor betrokken partijen en de communicatie met betrokken partijen.

Zo wordt er veel samengewerkt met bijvoorbeeld cliëntenraden, gemeenten, banken, woningstichtingen, eerstelijnszorg en mogelijk andere partners.

Over Richard

In 2007 is Butter Bouwmanagement gestart als onafhankelijk adviesbureau, voornamelijk op interim basis.

Oprichter Richard Butter is gespecialiseerd in de huisvesting voor ouderen. De laatste jaren is het strategische vastgoedbeleid vormgegeven om leegstand te voorkomen. Daarnaast zijn er projecten gerealiseerd voor onder andere verpleging en verzorging, ziekenhuizen en GGZ-instellingen.

Daarnaast zijn wij aangesloten als onafhankelijke professionals bij Vastgoedmeesters en bij het netwerk bouwendemanagers in de zorg. Ter verbreding van de kennis.

Contact

 
 

De opdrachtgevers van Butter Bouwmanagement

 
 
Website laten maken door Mijndomein | Open cookie voorkeuren