Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 

Projectmanagement

Projectmanagement

Bent u op zoek naar een adviseur die dingen voor elkaar krijgt? Binnen de gestelde kaders en met het resultaat dat u voor ogen had? Wij kunnen dat! Projectmanagement is een vak op zich. Als het gaat om de complexe omgeving van de bouw, waar vele partijen samen werken aan hetzelfde resultaat, heeft de projectmanager de taak dit goed op te lijnen en de neuzen dezelfde kant op te krijgen én te houden.
Vaste projectstappen maken dat er theoretisch een goed traject wordt doorlopen. Gelijk bij de start maakt onze projectmanager een risico-inventarisatie voor het project en komt aansluitend met een plan van aanpak. Op basis van onze ervaring ondervangen we daar de grootste knelpunten in het project. Zijn er bijvoorbeeld meerdere partijen bij de opdracht betrokken, dan wordt er vaak met een stuurgroep gewerkt, en wordt er per fase afgesloten om discussies niet te herhalen. We kijken wat úw huisvestingsproject nodig heeft en werken dan in een organisatievorm die het beste past.

Contact

 
Website laten maken door Mijndomein | Open cookie voorkeuren