Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 

Haalbaarheidsonderzoek

Haalbaarheidsonderzoek

Voordat u aan een project begint – de ontwikkeling of herontwikkeling van vastgoed, renovatie of verbouwing –  wilt u weten of het haalbaar is. Dat kan met een haalbaarheidsonderzoek. Wij overleggen met u over uw wensen, eisen, organisatie-ambitie en financiële kaders. Zo krijgt u tijdig inzicht in de (financiële) mogelijkheden en risico’s. Dit vullen we aan met haalbaarheid op technisch gebied door het maken van berekeningen en tekeningen.
In overleg bepalen we de diepgang en de activiteiten van het onderzoek. Denk daarbij aan SWOT-analyse, bestemmingsplan, planologie, vergunningen en dergelijke. Alle betrokkenen hebben vervolgens een actieve rol bij het bepalen van de onderzoeksopzet.

Contact

 
Website laten maken door Mijndomein | Open cookie voorkeuren